Hyra privatchaufför för en dag

Privatchaufför har en riktigt lyxig klang i ordet. Vi tänker på svarta uniformer och limousiner, chaufförer som gör honnör och öppnar dörren för en kostymklädd distingerad herre eller en dam, vars högklackade sko är det första som skymtar över tröskeln. Filmiskt. Visst tycker vi att det ser underbart ut, och vi är faktiskt många som provat på det här, och vet att det kan kännas precis så underbart som det ser ut. Sofia, som testar skriver att det hr är: “service när den är som bäst! Du får inte bara hjälp med transport utan har världens trevligaste chaufför, en superfräsch bil och skulle du behöva hjälp med något är det bara att fråga. Allt går att ordna! Får du inte igen resväskan? Dessa herrar åker och köper en ny så du kan få med dig all packning! Glöm inte bort att njuta av åkturen och unna dig gärna ett glas välkylt bubbel…eller två…”

Planera för lyx

Att hyra en privatchaufför är kanske inte något man har råd med varje helg men med en bra planering av sitt nöjesliv inser man hur mycket extra värde en lyxig och trevlig resa dörr till dörr kan betyda. När man ska gifta sig, åka på en efterlängtad semesterresa eller på en spavistelse med kompisgänget är detta en fantastisk start på äventyret. Förr i tiden var detta en lys som endast personer ur ett visst övre samhällsskick kunde unna sig – för då var det så att om man arbetade som privatchaufför arbetade man åt en enda person eller familj, och fungerade också som en slags assistent, i vars uppdrag det ingick att sköta om och serva bilen. Ofta bodde chauffören till och med i en mindre lägenhet eller ett rum ovanför garaget, för att alltid finnas till hands när en chaufför behövdes. Idag har vi en annan samhällsstruktur och det är inte längre några få förunnat att köpa tjänster av en chaufför. Faktum är att det blir mer och mer vanligt för oss svenskar i takt med att våra semesterresor ökar och vi blir vana vid att köpa tjänster.

Få bra resultat och tid över

När det är tight om tid mellan uppdragen och arbetsdagen fortsätter med middagar och möten är det riktigt smart att förboka en privatchaufför. L-cab hjälper dig med allt från att hämta ditt ombyte på väg till att hämta upp dig, servera dig ett glas vatten och låta dig byta om i lugn och ro samtidigt som bilen körs stadigt mot sitt tredje delmål. När din gäst nått bilen, finns bubbel eller en god malt på plats, gott om plats för möten och samtal, och sköna fräscha säten. Här i bilen kan mycket avhandlas innan den slutligen när middagen. När man är klar för dagen, kan L-cab köra samma vända tillbaka och lämna av både dig och din gäst på ett trevligt, lugnt och säkert sätt. Man kan inte blunda för att möten kan gå ännu smidigare med den välkomnande service en privatchaufför ger. Vi börjar förstå att tid och goda resultat är viktigare än att spara några kronor på att åka kommunalt.