Kalaset blir roligare med ballonger

Oavsett om det är ett barnkalas, en baby shower, ett födelsedagskalas eller ett bröllop kommer tillställningen att bli festligare med ballonger. Ballonger är en enkel och relativt billig dekoration jämfört med många andra dyra festinredningar.

Ordet ballong kanske de flesta associerar med stojiga och uppspelta barn som springer runt med en svävande ballong i handen men även andra fester kan bli roligare med hjälp av ballonger. Genom att specialbeställa ballonger med tryck och inreda festlokalen med dem skapas en härlig festkänsla. Ballonger i en enhetlig färg ger en lyxig känsla, t.ex. guld på nyårsfesten eller rött till bröllopet. Varför inte välja röda eller rosa hjärtformade ballonger med ett gulligt tryck på till bröllopsfesten?

Barnkalaset

Ballonger är givna på nästan alla barnkalas. Vill du slippa jobbet med att blåsa upp ballonger och dessutom få mer personliga ballonger passar heliumballonger med tryck på. Beställ tryck med födelsedagsbarnets namn och ålder eller någon annan text som passar. Varje gäst kan t.ex. få sitt eget namn på en ballong som de sedan kan ta med hem. Garanterat mycket uppskattat hos de flesta barn. Har du födelsedagskalas hemma för ditt barn hjälper ballonger till att skapa en festkänsla genom att de placeras ut i knippen i hemmet. Tillsammans med roliga pappersdukar och girlanger går det fort att åstadkomma en förvandling av inredningen till barnkalaset. Lägg till varmkorv eller hamburgare, glass och fiskdamm och festen är ordnad. Efter någon timme kommer barnen att vara trötta och nöjda.

Personligare fest med ballonger

Bröllop, nyårsfesten, midsommarfesten eller en baby shower är alla nöjen som kan förhöjas genom vackra ballonger. Det är ett enkelt och relativt billigt sätt att skapa partykänsla. Välj en färg som passar och ett personligt tryck på ballongen. Ballongerna ger snabbt en härlig känsla av fest och lyx. Till en baby shower väljs kanske en hjärtformad ballong i en gullig färg. Om de blivande föräldrarna redan känner till kön och har bestämt namn skulle en present till mamman kunna vara en ballong med barnets namn på. Ballongerna på bröllopet kan ha brudparets namn och bröllopsdagens datum på. Det är bara fantasin som sätter gränser för vilken typ av festlig ballong som kan väljas till festen.

Många företag har upptäckt att ballonger med tryck på är ett smart sätt att marknadsföra sig vid mässor och andra typer av event. Genom att dela ut ballonger till barn eller sätta upp ballonger utanför butiken väcks kunders intresse. Heliumballonger passar bäst för denna form av evenemang bland annat för att det går att använda en heliumtub vid uppblåsningen istället för att blåsa upp mängder med ballonger med hjälp av lungorna. Heliumballonger har visat sig ha rejält med flygkraft. En ballong flög 130 mil innan den landade.